Anders Rydell, Sam Sundberg: Piraterna: De svenska fildelarna som plundrade Hollywood (2009) [Swedish]

23 May 2012, dusan

The Pirate Bay, Piratpartiet och Piratbyrån befinner sig i främsta ledet av en global folkrörelse: alla de miljoner människor som fildelar. För vissa är piraterna hjältar, för andra är de terrorister som hotar att rasera hela musik- och filmbranschen. I Sam Sundbergs och Anders Rydells djuplodande reportage får läsaren lära känna piraterna – hur de lever, hur de tänker och vad som driver dem. Går det att stoppa dem, eller har illegal fildelning blivit så accepterat att det redan är för sent? Oavsett vad man tycker om den olagliga fildelningen så har den kommit att bli tjugohundratalets viktigaste svenska kulturexport.

Publisher Ordfront Förlag, Stockholm, February 2009
ISBN 9789170373206
235 pages

commentary (The Pirate Bay)
commentary (Rasmus Fleischer)

author
author
publisher
google books

PDF (updated on 2012-6-13)
PDF (torrent)
PDF (torrent, audiobook)


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (required)

Email (required)

Website

Speak your mind